Poslovalnica

Dobrovnik

Vse lokacije >

Delovni čas:

PRODAJA:

PRODAJNI SALON

Pon. – pet.: 8.00 – 18.00

Sobota: 8:00 – 13:00

SERVIS:

pon – pet: od 7:30 h do 17 h

Pišite nam

Pokličite nas

Prodaja (nova in rabljena vozila):

Stanislav Bakan: 051 440 057

 

Servis:

031 373 028
02 579 90 40

JEEP VOZILA

Raziščite bogato ponudbo vozil Jeep za vsako željo ali potrebo in se odpeljite s svojim. Naši svetovalci vam bodo pripravili ugodno ponudbo in možnosti za financiranje.

Prvo terensko vozilo, in s tem tudi znamka Jeep, je nastalo za potrebe ameriške vojske v drugi svetovni vojni. Ameriška vojska je želela izvidniško vozilo, ki bo premagalo tudi najzahtevnejše terene. Takratno podjetje Willys-Overland je izdelalo vozilo, imenovano MA. O nastanku imena znamke Jeep obstaja več teorij, najverjetnejša pa je tista, ki pravi, da je ime Jeep popačena fonetična izgovorjava kratice G.P. (General Purpose Vehicle), ki je oznaka za vsestransko vozilo

Več o znamki in vozilih Jeep
Financiranje

V sodelovanju s podjetjem Summit Leasing Slovenija lahko uredite vse potrebno za nakup avtomobila – enostavno, hitro ter prilagojeno vašim željam in zmožnostim – in vaš izbrani JEEP preprosto odpeljete. Več o načinih financiranja.

Jeep 5 plus

Jeep 5 Plus je zagotovilo o kakovosti vozil Jeep, saj priča o našem zaupanju, ki temelji na dolgoletnih pozitivnih izkušnjah. Storitev Jeep 5 Plus prejmete brezplačno ob nakupu novega vozila Jeep.

Asistenca Jeep

Asistenca Jeep je sestavni del programa prednostnega servisa na cesti, ki pripada le lastnikom vozil Jeep, kupljenih v pooblaščeni prodajni mreži Jeep.

4final-v